Asigurare rca >> Asigurari Online

Asigurari online

Cele mai multe tipuri de asigurari se pot incheia online. Tot procesul dureaza cateva minute si nu presupune niciun efort deosebit din partea celui care face achizitia.

Cel care doreste sa isi cumpere o asigurare online trebuie sa acceseze platformele de emitere care respecta prevederile legale impuse de Autoritatea de Supraveghere Financiara. Conform cadrului legal stabilit prin Norma ASF nr. 15/2015, doar anumite entitati din piata asigurarilor pot dezvolta si implementa mijloace electronice de comercializare a contractelor de asigurare.

Odata ce ai certitudinea ca esti pe platforma potrivita poti incepe sa cauti cele mai bune variante de asigurare care corespund nevoilor tale. Optand pentru achizitionarea unei asigurari online beneficiezi de o serie de avantaje, de la oferte speciale, la posibilitatea de a selecta cele mai ieftine variante.

Ce asigurari se pot incheia online?

Cele mai multe tipuri de asigurari se pot incheia online, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la sediul unei agentii sau sa pierzi timp pretios asteptand la rand, ori in trafic. Pentru a incheia o asigurare online ai nevoie de cel mult 10 minute libere, o conexiune la internet si un card pentru a efectua plata online.

Asigurarea RCA, CASCO, asigurarea pentru locuinta, asigurarile medicale, de asistenta rutiere, asigurarea CMR si asigurarile de calatorie pot fi achizitionate online, rapid si simplu, fara niciun risc.

Care sunt avantajele unei asigurari online?

Incheierea politelor de asigurare online a devenit deja o obisnuinta pentru multe persoane. Achizitionarea online a unei asigurari dureaza doar cateva minute, dar in acelasi timp ai la dispozitie cat timp vrei pentru a te documenta, poti face comparatii si estimari online astfel incat sa iei cea mai buna decizie.

Printre avantajele de care beneficiaza toti cei care aleg sa isi incheie asigurarile online.Asigurare rca Allianz Asigurare rca Asirom
Asigurare rca Groupama Asigurare rca Euroins
Asigurare rca Generali Asigurare rca Grawe
Asigurare rca Omniasig Asigurare rca Axeria